Удинезе беше навлязъл в страшна форма в края на миналата година и записа серия от пет поредни победи в италианския шампионат. Тази страхотна поредица обаче намери своя край в Града на романтиката Верона. 

"Фриуланите" гостуваха там на местния Киево и стигнаха само до точка. Битката на "Бентегоди" завърши 1:1, като гостите все пак могат да са доволни, че не паднаха, защото изоставаха в резултата. 

"Летящите магарета" откриха с на практика първата си опасна атака още в 9-та минута. Тогава Фабрицио Качаторе намери Иван Радованович пред наказателното поле и сърбинът от воле щеше да скъса мрежата, пращайки топката до сглобката. 

Последва равностойна игра, но все пак Удинезе успя да изравни, макар и чрез автогол. Това се случи в 41-та минута, когато Родриго де Паул центрира отдясно на наказателното поле и Ненад Томович неспасяемо си заби топката в мрежата за 1:1. 

В крайна сметка този резултат се запази до последния съдийски сигнал и след него Удинезе записа първото си равенство този сезон. След тази развръзка "фриуланите" са седми с 28 точки, докато Киево е с 22 на 13-то място.