Полузащитникът на Интер Деян Станкович заяви младия си съотборник Марио Балотели, който направи поредна глупост след победата с 3:1 над Барселона.

След края на срещата от Шампионската лига снощи, Балотели обиди тифозите на нерадзурите и хвърли на земята фланелката си, за което бе нашамарен в тунела от ветерана Марко Матераци.

„Ние трябва да видим и да разберем какво става в неговата глава” - каза опитният сърбин - „Той е като дете. Аз съм баща на три деца и ние не можем да го принуждаваме.”

„Той изглежда изстрада доста откакто беше млад, но дори аз имах проблеми с привържениците преди няколко години.”

„Той реагира неуместно, но все още има време и съм убеден, че той може да се поправи. Добре е да бъдем дипломатични в такива случаи”, коментира Деян Станкович.

Марио Балотели почти постоянно не спазва разпоредбите на треньора си Жозе Моуриньо, за което често остава извън групата на Интер.

Тифозите пък нарочиха нападателя за черна овца, след като той се снима с екипа на градския съперник Милан и снеха подкрепата си към Балотели. Феновете дори бяха готови да го линчуват сред срещата с Барса, но охраната на стадиона и лично президентът на нерадзурите Масимо Морати го спасиха от гнева на запалянковците.