Наставникът на Интер Антонио Конте е готов да седне на масата за преговори и да обсъди удължаване на договора с клуба, ако му бъде предложено такова нещо, пише „Corriere dello Sport“.

Тази перспектива изглеждаше почти немислима само преди няколко месеца, когато бъдещето на Конте беше под сериозна въпросителна след загубения финал в Лига Европа и няколко публични изблика по адрес на ръководството.

Настъпил е обаче обрат и сега клубът има идеята за удължаване на договора на Конте след изтичането на настоящия срок, който е в края на следващия сезон. Накратко, срещата между Конте и ръководството на клуба във Вила Белини е била решаваща. От този ден отношението на Конте се промени напълно.

Въпреки финансовите проблеми, възникнали поради COVID-19, ръководството на клуба направи всичко възможно, за да задоволи 51-годишния специалист на трансферния пазар през лятото. Те привлякоха Ашраф Хакими, Александър Коларов и Артуро Видал.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.