Бившият футболист на Реал Мадрид Раул се изказа ласкаво по адрес на голямата звезда на Кралския клуб Кристиано Роналдо. Той похвали качествата на португалеца и не скри очакванията си носителят на Златната топка да демонстрира страхотната си форма до края на сезона.

„Кристиано играе по-близо до наказателното поле, което е трудно. Но моля ви, все още има страхотен потенциал. Може би не е така свеж и е позагубил от скоростта си, но това е нормално за неговата възраст. Той взе наградата за най-добър футболист в Европа тази година и засега прави добър сезон. Сега обаче идва най-важното време от кампанията. Очаквам да демонстрира страхотната си форма“, започна Раул.

Запитан за голямата звезда на Барселона Лионел Меси, Раул обясни: „Футболът не е индивидуален спорт. Става дума за отбор, успехът е на тима. Харесвам и Ронладо, и Меси. Но това, което прави Роналдо, да вкарва по 50 гола всеки сезон, прави му чест“.

„В средата на терена Реал Мадрид има Модрич, Каземиро и Кроос, те се справят много добре. Явно е. Колкото до Кроос – той е фундаментален. Вече не един сезон държи много високо ниво“, добави Раул.


Агентът на Кристиано го защити

Защо скандалът около Кристиано избухна часове преди Ел Класико?

Заплашват “El Mundo“ заради Кристиано

Spiegel: Роналдо и Моу на мушката заради укрити данъци

Данъчните в Испания потвърдиха, че разследват Роналдо

Данъчните в Испания крият от година разследването срещу Кристиано

Скандалът около Кристиано набира сила