Информациите, че Кристиано Роналдо ще си тръгне от Реал Мадрид след края на сезона заливат испанските медии в четвъртък. След като близки до клуба издания информираха за разрив в отношенията му с президента Флорентино Перес, което предначерта и бъдещ трансфер на португалеца, сега стана ясно и каква сума ще е необходима за това. 

Кристиано поискал трансфер, Реал го пуска само за Неймар

Според информациите от Пиренеите, цената му е закована на 200 млн. евро. Това може да изглежда много голяма сума, но всъщност е пет пъти по-ниска от заложената в договора му клауза за преждевременно разтрогване от 1 млрд. евро. 

Роналдо побесня, иска да има изгонени

Единственият сериозен кандидат към момента изглежда бившият клуб на звездата Манчестър Юнайтед. Той е и един от малкото в целия свят, който може да си позволи да плати такава сума и отделно да покрие огромните изисквания на звездата за годишна заплата от 50 млн. евро. 

Капитаните на Реал Мадрид вечеряха заедно

Отделно от това, по всичко личи, че това лято ще е изключително натоварено по оста "Сантяго Бернабеу" - "Олд Трафорд", защото испанците отново ще направят опит да купят вратаря на "червените дяволи" Давид де Хеа, информира "Ас". 

Адско напрежение тегне върху обезверения Зизу

Футболистът вече е бил информиран от агента си Жорже Мендеш да се готви за преговори през лятото, а цената му е закована на 100 млн. паунда или около 115 млн. евро. Мадридчани предлагат като част от сделката преминаването на сегашния им титуляр Кейлор Навас в Манчестър. 

Роналдо и Джорджина тренират яко за крака и дупе

Но ако има преговори и наистина се осъществи някакъв контакт, касаещ Роналдо, сумите може да бъдат приспаднати. Все още всичко е в прекалено ранна фаза, но ни предстои много интересно трансферно лято, както изглежда.