Разривът е пълен и Кристиано Роналдо иска да си тръгне от Реал Мадрид през лятото. Информацията е на близкия до клуба вестник "Ас", който уточнява, че този път президентът Флорентино Перес няма да се опитва да убеждава звездата си в обратното. 

Неймар готов на сериозен жест, за да заиграе в Реал?

Има обаче едно огромно условие това да се случи. Босът на мадридчани иска в състава си Неймар от лятото и само ако бразилецът акостира на "Сантяго Бернабеу", португалецът ще бъде пуснат да си ходи. 

“Le Parisien“: В ПСЖ притеснени за Неймар

Желанието на CR7 било да се завърне в Манчестър Юнайтед. Но Перес смята да го използва като коз в преговорите с парижани, за да ги изкуши да пуснат Неймар в испанската столица. Това е повече от наложително, особено като се има предвид категоричният отказ на боса на парижани Насер ал Хелайфи да се раздели с рекордната си покупка. 

Експерт посочи не дали, а кога Неймар отива в Реал

Големият бос и голямата звезда в Реал били в обтегнати отношения още от церемонията по връчването на Златната топка. На нея Перес влязъл в открит контакт с Неймар и проучил възможността да го ангажира. Това обидило Кристиано Роналдо и той бил категоричен, че иска да напусне. И сега вече е ясна схемата, при която това може да стане.