Големият тартор в състава на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е полудял от ярост след отпадането на тима за Купата на Краля. Това се случи след конфузното поражение с 1:2 от скромния Леганес, при това на "Бернабеу". 

Леганес написа история при голям провал за Реал

Португалецът не беше в групата за мача, защото се възстановява от тежкия удар, който претърпя през уикенда. Но е наблюдавал изкъсо изявите на всички свои съотборници и след края на двубоя е бил бесен. 

Според изданието Don Balon, звездата веднага е позвънил директно на президента Флорентино Перес и е поискал трима играчи да бъдат освободени на мига. Това са вратарят Кико Касия и полевите играчи Ашраф Хакими и Маркос Йоренте. 

Посърналият Зидан: Провалих се, но аз ще водя Реал

Въпросното трио започна като титуляри срещу скромния Леганес, но се представи ужасяващо слабо. Точно това е предизвикало и гнева на CR7. Съмнително е обаче, е Флорентино Перес ще ги изгони по средата на сезона, особено след като вече беше обявено, че Реал няма да взима нови играчи през януари. 

Тоталната реформа при "белите" е оставена за лятото, а дотогава единствената им надежда за трофей остава Шампионската лига. Там обаче на 1/8-финалите трябва да бъде преодолян Пари Сен Жермен.