Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо заяви, че много хора, които лежат в затвора са невинни и той се чувства по същия начин след „нападките, че е укрил доходите си от испанската хазна“.

„От всичко това се чувствам наранен. Обиден съм, защото всички тези писания не отговорят на истината. Всичко това е една голяма лъжа“, коментира Роналдо пред вестник „L'Equipe“.

„Когато хората говорят за моя личен живот, за моите приятели, за местата, където ходя на ваканция, дали имам ново гадже или не, това го приемам за нормално. Когато обаче ме нападат така, трябва да се обърна към съда. Моите адвокати и хората от клуба работят по този въпрос. Всичко това ме огорчи много, защото винаги съм се стремял да бъда открит и честен. Когато медиите говорят по този начин за мен, не се чувствам добре. Знаете, че има много невинни, които лежат в затворите. Никога не мога да бъда спокоен в такава ситуация“, добави португалецът.

Данъчните в Испания потвърдиха, че разследват Роналдо

Данъчните в Испания крият от година разследването срещу Кристиано

Скандалът около Кристиано набира сила

„Цялото това журналистическо разследване е много тежко за мен и за хората около мен – семейството ми, синът ми, за всички, които работят с мен. Моят син расте и започва да разбира нещата, които се пишат за мен и ми задава въпроси. Достатъчно е да влезе в интернет и може да прочете всички тези глупости, които се пишат за мен. Аз нямам никакъв интерес да лъжа. Всичко това, което се пише е лъжа. Една огромна лъжа“, каза още Кристиано Роналдо.

Агентът на Кристиано го защити

Погват Кристиано за укрити данъци

Защо скандалът около Кристиано избухна часове преди Ел Класико?

Заплашват “El Mundo“ заради Кристиано

Spiegel: Роналдо и Моу на мушката заради укрити данъци