Кристиано Роналдо безспорно е един от най-големите футболисти на нашето време, но доста футболни привърженици не го харесват заради манията му винаги да изглежда перфектно.

Това е и причината в Германия тънко да се шегуват с португалеца на тази тема. Популярният немски комедиант Матце Кноп направи няколко забавни скеча по време на Европейското, в които много успешно имитира Роналдо.

В последното видео, в което португалската суперзвезда се „подготвя“ за мача с Испания, той е на козметик, където се подлага на кола маска на краката и оформяне на веждите, а освен това казва и прогнозата си за полуфинала, която, естествено, е победа за неговия отбор.

Преди двубоя срещу Чехия Кноп записа друго видео, в което той в ролята на Роналдо отново бе на разкрасителни процедури, този път на маникюр, а целта му беше да си сложи лак, който да отива на бутонките му.

Матце Кноп е истински цар на имитациите на футболни хора като сред останалите, които имитира успешно са Франц Бекенбауер, Йоахим Льов, Юрген Клоп, Месут Йозил, Раул, Лотар Матеус, Луис ван Гаал, Ариен Робен и Лука Тони. Той е записал и няколко футболни песни, сред които и химн за участието на Германия на Евро 2012.

Вижте някои от другите изяви на комедианта: