Оракулът на Гонг Прето, показа уникален футболен нюх, като позна на 100% всички мачове от Евро 2012, които прогнозира.

Снощната убедителната победа на Испания над Италия с 4:0 във финала на Европейското първенство бе поредният успех в прогнозите на френския булдог, собственост на колежката на Ралица Караджова.

Припомняме, че на 29 юни - два дни преди прекия двубой за титлата на Евро 2012 в Киев, Прето отново бе в централното студио на Дарик в София и безпогрешно избра Ла Фурия за нов шампион на Европа.

В типичния си гадателски стил Прето захапа шампионската топка – тази на Испания, като демонстрира и нов прийом, който не бе демонстрирал досега – с лявата си лапа ритна топчето на Италия далеч от полето, показвайки как тимът на Висенте Дел Боске категорично ще бие шута на Скуадра Адзура с разгромното 4:0.

Ето и всички мачове от Евро 2012, които Оракулът на Гонг Прето прогнозира (той позна всички до един без грешка): Украйна и Швеция (2:1) и Германия – Холандия (2:1) от груповата фаза, четвъртфиналите между Испания – Франция (2:0) и Англия – Италия (2:4 след изпълнение на дузпи), двата полуфинала - Испания – Португалия (4:2 след дузпи) и Германия – Италия 1:2, както и финала Испания – Италия (4:0).

Припомняме и видеопрогнозата на Прето за финала, направена на 29 юни: