Нападателят Чед Еванс и халфът Джо Алън отпаднаха от състава на Уелс за утрешната евроквалификация срещу България в Кардиф, тъй като са контузени.

И Еванс, и Алън имат проблеми в слабините и се завърнаха в клубовете си, съответно Шефилд Юнайтед и Суонзи, за да се лекуват.

Наставникът на уелсците Брайън Флин ще реши след срещата с България дали двамата имат шансове да попаднат в групата за гостуването на Швейцария.

"И двамата играчи се завърнаха в клубовете си, за да се лекуват и ние ще оценим състоянието им в събота", сподели Флин.

Загубата на Еванс намалява още повече опциите в нападение на Флин, след като Крейг Белами и Роб Ърншоу също са аут от сметките, заради контузии.

Ърншоу има контузия на бедрото и бе заменен в състава от нападателя на Саутхемптън Райън Добли, който все още търси първия си мач за Уелс.

Белами, капитан на тима, не бе включен в състава обявен миналия петък, заради контузия на коляното, но пък веднага след това игра за клуба си Кардиф Сити и дори вкара гол.

"Не мисля, че Крейг може да играе. Видях го във вторник и мениджърът на Кардиф Дейв Джоунс ме информира, че той има леки проблеми, така че не беше вероятно да е възстановен - аз съм длъжен да вярвам в това", завърши Флин.