Живото доказателство, че за истинските играчи възраст няма, нашият играч на Евро 2012 – 38-годишният Мичо Петров обещава да играе като за последно на предстоящата среща. С bet365.com, на европейско, играчът си ти.


Селекционерът на Англия Рой Ходжсън се надява на вдъхновяваща игра от страна на Уейн Рууни, за да се класират „Трите лъва“ на четвъртфинал на Евро 2012. Той вече може да разчита на звездата си, след като Рууни изпърпя своето наказание. Тио Уолкът също е на линия, въпреки че лекуваше травма, и може да стартира срещу Украйна.

Англия продължава и при равенство, но победа ще ги размине с Испания на четвъртфинал, а освен това ще им даде и още един ден почивка.

„Ако погледнем назад през годините, и вземем за пример Пеле, той играеше най-добре, когато наистина имаше значение, за да помогне на Бразилия да стане световен шампион. Ние трябва да постигнем същата величина... Надявам се, че и Уейн Рууни ще покаже същото във вторник вечер. Ако спечелим, кой знае?!,“ заяви Ходжсън пред ITV. “Ако Уейн може да покаже най-доброто от себе си, тогава той може да стигне и още по-надалеч.”

Капитанът на Англия Стивън Джерард е сигурен, че Рууни ще влезе веднага на максимална скорост: „Познавам Уейн добре, двамата сме много близки, и мога да видя как в очите му гори нетърпение вече да играе.“