Участник в предпоследния тираж № 32 на „Еврофутбол” от Перник е вторият щастливец, който ще гледа мача Испания – Италия от Евро 2012 на живо, благодарение на българския букмейкър. Късметлията спечели ваучер, който включва четиридневна екскурзия за двама и билети за футболния сблъсък, който ще се играе на 10.06.2012 г. в Гданск (Полша). Допълнителната награда е част от кампанията „На футбол в Европа с „Еврофутбол”, която се организира от родния оператор. Перничанинът ще се придвижва необезпокояван в „сърцето” на Европа, тъй като букмейкърската къща осигурява самолетните билети, трансферите, три нощувки със закуски и медицинските застраховки.

Участникът е пуснал своя иначе непечеливш талон с № 348 на стойност 10 лева в букмейкърския пункт на ул. „Св. Св. Кирил и Методий” № 6 в Перник. Той се е пробвал на пет мача в права колонка от програма „Футбол” на тираж № 32, като за четири от тях е посочил прогноза „1” за „краен изход”, а за един – „1” за „първо полувреме”. Ето и неговият избор заедно с реалния резултат от срещите: Валур – Викингур 1 (отложен - 1); Кобленц – Бохум 1 (0:2); Марсилия – Каен 1 ПП (1:1 ПП); Монтерей – Сантос Лагуна 1 (2:0) и Съндаунс – Платиниум Старс 1 (1:2).

Щастливецът трябва да потвърди, че именно той е печелившият в рамките на една седмица – до 18:30 ч. в неделя, 29.04.2012 г., като представи оригинална квитанция за потвърждение на залога на регионалния представител за София на адрес: ж.к. „Бели брези”, ул. „Ворино” № 21, вх. Б или в централата на „Еврофутбол” на ул. „Коломан” № 1 в столицата.

Първата част на кампанията вече изпрати 20 участника в Испания, които в събота станаха свидетели на спектакъла Ел Класико. „На футбол в Европа с „Еврофутбол” продължава до 13.05.2012 г.. Всеки, който заложи минимум 6 лева на която и да е от програмите на букмейкърската къща, вече участва в разпределението на 5 четиридневни екскурзии (09-12.06.2012 г.) за двама с осигурени билети за сблъсъка Испания – Италия от Евро 2012. Кампанията се провежда на седмичен принцип, като всяка неделя от 19:00 ч. се определя печелившият за съответната седмица. Това се прави измежду всички залози за минимум 6 лева, постъпили след 18:30 ч. на предходната неделя до 18:30 ч. в неделята на определяне на печалбите. Срокът за изплащане на допълнителните предметни награди пък е до 18:30 ч. на следващата неделя.

Третият печеливш билети за Испания – Италия от кампанията „На футбол в Европа с Еврофутбол” ще стане ясен в неделя - 29.04.2012 г. Той ще бъде обявен в официалния сайт на дружеството на: www.eurofootball.bg/dop-nagradi.php.

Перничанин ще гледа Испания  Италия на живо благодарение на Еврофутбол