На полуфиналите на Евро 2012 звездата на италианския национален отбор Марио Балотели бе неузнаваем. След неубедителното начало на шампионата, нападателят на Манчестър Сити изригна с два гола в мрежата на Германия. Каква е тайната му? Английският таблоид „Сън“ разкри причината за адреналина на лошото момче.

Ден преди 21-годишният нападател да се появи в мача срещу Бундестима, той е получил телефонно обаждане от бившата си приятелка Рафаела Фико, която му съобщила невероятната новина, че футболистът ще става баща.

24-годишният модел установила, че е бременна, след като двойката сложи край на връзката си. Причина за раздялата станаха слуховете, че Марио Балотели е имал вземане-даване с проститутката Джени Томпсън.

СуперМарио и Рафаела бяха решили да закупят имение в Чешир и да заживеят заедно, но връзката им не просъществува толкова дълго. Сега обаче нещата могат да се променят, тъй като Балотели заявил, че да чуе, че ще става баща, е „най-добрата новина“, която може да научи.

„Обадих се на Марио, докато той бе на тренировъчен лагер с отбора на Италия, в деня преди срещата с Германия“, разкри Рафаела Фико.

Явно това обаче не му бе достатъчно да се справи и с Испания на финала на Евро 2012, след като Италия претърпя поражение с 0:4.