Чисто нов автомобил Сузуки SX4, печалби за над 45 000 лева и повече от 11 000 допълнителни награди ще раздаде „Еврофутбол” в „Голямата игра” за Европейското първенство по футбол 2012. Кампанията стартира на 08.06.2012 г. и ще продължи до края на турнира – 01.07.2012 г.

В разпределението на атрактивните награди ще се борят всички участници, реализирали залог за минимум 10 лева. Играчите ще получават специални талончета, от които могат веднага да разберат дали печелят някоя от допълнителните награди – от 10, 20 или 30 лева, безплатен залог от 5 лева или фирмена тениска. Получаването на наградите става на място в пункта, където е осъществен залога.

Единствено определянето на участника, който ще спечели автомобила ще се извърши в края на играта. В тегленето на жребия ще се включат всички талони, които не печелят някоя от допълнителните награди. Те са с надпис „Участваш за автомобил Сузуки!”. Притежателят на подобен талон трябва да попълни на гърба му трите си имена, дата на раждане и телефон за връзка, след което да го пусне в специално предназначената за целта урна. Тя ще бъде поставена на видно място във всеки букмейкърски пункт. Датата на тегленето на голямата награда ще бъде обявена допълнително.

Освен многобройните награди „Еврофутбол” подготви за футболните фенове и много различни дългосрочни възможности за залози за Евро 2012. Те стартираха с тираж № 45 (01-04.06.2012 г.) и са част от програма „Супершанс”. Познавачите могат да дават своите предвиждания за шампион, за победители в групите, кой ще стигне до четвъртфинал, кой ще стигне до полуфинал, кой ще стигне до финал, най-резултатен отбор, група с най-много голове, от коя група ще е шампионът и още над 10 атрактивни възможности.

Нов автомобил и над 45000 лева награди дава Еврофутбол за Евро 2012