Нападателят на Манчестър Сити и националния отбор на Италия Марио Балотели сподели очакванията си за предстоящия четвъртфинален двубой с Англия на Евро 2012. Мачът е в неделя от 21.45 часа.

Звездата на Скуадра Адзура, независимо от всичките проблеми, в които се забърка напоследък, бе категоричен, че смята себе си за зрял човек.

На въпрос, дали се смята за Питър Пан, или както го определи съотборника му Даниеле де Роси, истински мъж, Балотели отговори: „Това са две метафори за Марио като човек, не като футболист. Мисля, че съм мъж, но дори и не трябва да говоря за това. Питър Пан е забавен и мисля, че мога и аз да бъда такъв, защото в поведението си съм малко освободен. Определено се чувствам в по-голяма степен мъж, отколкото Питър Пан.“

„Дали ще съм ядосан или ще се забавлявам в мача? Зависи. Като своите съотборници, ще дам всичко от себе си в този мач, след това не мога да контролирам това – дали ще съм ядосан или радостен“, сподели още СуперМарио.

Ако италианският нападател се разпише в този двубой, то той ще реализира в мрежата на своя съотборник в Манчестър Сити - Джо Харт. Именно затова Балотели бе запитан и дали ще отпразнува гола, ако вкара такъв на Англия: „Нека първо да вкарам, после ще видим...“