Майстор на правата колонка взе 5 077,06 лева от „Еврофутбол”, след като реализира своето предвиждане за краен изход „Х” на шест мача в програма „Футбол” на отминалия тираж № 18 за вторник – четвъртък (28.02-01.03.2012 г.). Участникът е пуснал своя талон за 10 лева в букмейкърския пункт на ул. „Константин Доганов” № 2 във Варна. Ето и неговите прогнози за пет приятелски срещи, включени и в СДП2 и за един мач от Коста Рика:

Словения – Шотландия Х

ЮАР – Сенегал Х

Ередиано – Деп. Саприса Х

Гърция – Белгия Х

Ейре – Чехия Х

Румъния – Уругвай Х

Още един познавач избра букмейкърски пункт в морската ни столица, за да реализира своето предвиждане за четири двубоя в права колонка, което му донесе 2 421,90 лева. Талонът на стойност 5 лева е бил пуснат на адрес ул. „Студентска” бл.4 във Варна. Два от сблъсъците са с прогноза за „първо полувреме/краен изход” и още два за „краен изход”:

Шефилд Юн. – Скънторп 2/1

Сев. Ирландия – Норвегия 2

Англия – Холандия Х/2

Малта – Лихтенщайн 1

Двама участници получиха допълнителни парични печалби за 13 познати срещи от Джакпот 15 в отминалия тираж. Първият е реализирал своя залог в букмейкърски пункт в Монтана на ул. „Цар Борис III” № 7, като е изпуснал Джакпота на „разстояние” два приятелски мача – тези между Хърватска и Швеция и Ел Салвадор и Естония. Вторият е пуснал своя талон в букмейкърския пункт на ул. „Първи май” № 51 в Смолян. Неговите прогнози не успяха „да хванат” Карл Цайс Йена – Хайденхайм и Порт Вейл – Крю Ал.

Повече информация за възможностите за допълнителни награди и парични печалби, които „Еврофутбол” дава на участниците може да намерите на: www.eurofootball.bg.

Към 12:35 ч. на 02.03.2012 г. Джакпот 15 достигна точно 387 855,83 лева.