Наставникът на Черна гора Златко Кранчар не смята, че постигнатият резултат 0:0 срещу Англия на "Уембли" е някакво чудо, но е съгласен, че представянето на отбора до момента надминава очакванията.

"Три победи и сега равенство на "Уембли", без допуснат гол, това показва, че отборът ни има сили да постигне целта, която е място на баражите", коментира Кранчар след мача. Хърватският специалист смята, че ако другите тимове в групата направят нови грешни стъпки, Черна гора може да започне да мисли и за първото място.

"След година посрещаме Англия, която все още е фаворит в групата. Ако това се окаже решаваща среща за директното класиране, смятам, че сме достатъчно добри, за да я спечелим", допълни Кранчар. "Знаехме силните страни на Англия и имахме план да избегнем поражението, а той проработи. Англия диктуваше темпото на игра, но нападението им беше толкова добро, колкото ние им позволихме да бъде. Знаехме за стила им в атаката, особено по лявото и дясното крило, но бяхме подготвени за това и може би ги изненадахме", допълни селекционерът на Черна гора.