Още преди да приключи Евро 2012, сайтът Gong.bg вече вдигна своята купа. Е, може да не е точно тази, която новият европейски шампион ще спечели, но със сигурност е много по-тежка и изключително отговорна.

Екипът на Гонг спечели наградата в категория “Спорт” на “Българските награди за уеб - медии”.

Призът бе връчен за проекта на Gong.bg, свързан с шампионата на Стария континент - http://euro2012.gong.bg.

Gong.bg спечели своето европейско първенство!

източник: Sofia Photo Agency

Специализираният ни сайт, от който се информирате за всичко случващо се в Полша и Украйна, бе признат и от професионалистите в уеб пространството.

Успехът е още по-сладък, тъй като тази година надпреварата в категорията за “Спорт” бе изключително оспорвана. Разбира се, всичко това е и благодарение на всеки един от вас.

Екипът на Гонг успя да преодолее двата етапа на конкурса. След обявяването на желанието за участие в надпреварата, журито гласува, като номинира по трима финалиста в категория. След официална презентация на проекта, сайтът на Gong,bg за Евро 2012 бе избран за победител, побеждавайки bTV и winner.bg.

Още един голям проект от семейството на DarikWeb триумфира на церемонията. Уебсайтът на проекта "Най-добрите лекари" www.bestdoctors.bg спечели в тазгодишното издание в категория Здравеопазване и социална дейност.

И, накрая, може би след като стане ясен и новият европейски шампион, на екипа не му остана нищо друго, освен да полее подобаващо успеха си!

Gong.bg спечели своето европейско първенство!

източник: Sofia Photo Agency