Дъщерята на селекционера на Украйна Олег Блохин и известния специалист по художествена гимнастика Ирина Дерюгина – Ирина Блохина се впуска в телевизионна кариера за Евро 2012. Очарователната блондинка е израснала със спорта, но освен това се изявява и като певица.

Ирина Блохина е главен хореограф-постановчик на отбора на Украйна по художествена гимнастика. От тази вечер обаче, тя ще бъде и лице на тв предаването „Великият футбол“, посветено на стартиращия шампионат на Стария континент, съобщава интернет издание.

Разбира се, красавицата ще стиска палци за тима на своя баща, но като водеща ще подходи изключително професионално и към останалите национални тимове.

„От дете живея с футбола. Заради това, че имам родители-звезди, трябва да бъда на ниво. Шоуто ще залага на широка аудитория. Обещаваме проектът да бъде много ярък, опознавателно и развлекателно. Предаването ще бъде грандиозно“, сподели чаровницата.

Дъщерята на Олег Блохин и Ирина Дерюгина не скри, че се вълнува изключително много преди старта на телевизионното шоу. Въпреки богатия й опит в спорта и на сцената, стартовата треска не я напуска и днес.

Красавицата призна, че в единия паспорт е записана като Ирина, а в другия – Ириша. „като цяло обаче моите родители са искали да им се роди Олег“, разкри с усмивка Блохина.