Рейнджърс се развива по правилен начин под ръководството на мениджъра си Майкъл Бийл, сигурен е неговият асистент Нийл Банфийлд. В неделя грандът от Глазгоу победи с 1:0 у дома Мъдъруел във Висшата лига, докато по-късно днес "сините" се изправят срещу Ливингстън на четвъртфиналите в турнира за купата на Лигата на Шотландия.

"Майкъл ни каза какво точно да очакваме, когато дойдохме. Нещата са нормални за толкова голям и популярен клуб. Важно е да постигнем успехи, но първо трябва задължително да преодолеем колебанията. Призовавам публиката да продължи да ни подкрепя. Феновете са наистина фантастични. Разбираме отношението им винаги. Когато печелим, те понякога отново не са доволни. Длъжни сме да се раздаваме и заради тяхното присъствие. Когато започнем да реализираме повече голове в мачовете, тогава ще се види, че вървим изцяло в правилната посока", заяви Банфийлд, цитиран от Скай Спортс. 

През миналата седмица Рейнджърс спечели с 1:0 у дома срещу Бетис в груповата фаза на Лига Европа. "Сините" изостават на 4 точки след лидера в класирането в местния шампионат Селтик./БТА