10 лв. безплатен залог за всеки Х

Няма друга футболна лига като Висшата лига на Англия. Премиършип остана единственото първенство в Европа, където продължават да се харчат сериозни пари за трансфери и респективно големите световни звезди (с много малки изключения) дефилират по английските терени.

Малко след старта на новия сезон на лигата, WINBET вече има атрактивна промоция за феновете на английския футбол. От този уикенд, потребителите на сайта winbet.bg, които направят предварителен единичен залог на стойност поне 20 лв. при коефициент поне 1.40 за мач от първенството на Англия, ще получат по 10 лв. безплатен залог за събитие „На Живо“ в спортната секция на winbet.bg, ако мачът завърши наравно.

Пълните условия на промоцията са публикувани ТУК.

В първия кръг от сезона нямаше нито един равен мач. Във втората седмица хиксовете бяха три, а точно преди паузата за световните квалификации бройката нарасна на пет. Колко могат да бъдат очаквани тази седмица и най-важното: в кои мачове могат да се случат?

Кристъл Палас – Тотнъм: „Шпорите” са единствените без загубена точка през сезона, а Палас вече завъртяха две равенства. Тенденцията на „Селхърст Парк” е добра – последните два мача на този стадион завършиха все 1:1.

Арсенал – Норич: Двубоят за абсолютното дъно в класирането. Нито един от двата отбора няма спечелена точка и за мениджъра на „топчиите” Микел Артета следващата загуба като нищо може да е последна начело на отбора. От построяването на „Емирейтс”, балансът между двата отбора от срещите там е 4 победи за Арсенал, едно равенство и нито една победа на Норич, но най-слабият Арсенал от десетилетия може да се изложи срещу всекиго.

Брентфорд – Брайтън: Брентфорд са сред лидерите по равенства, но Брайтън не ги признават. Мач между двата отбора във Висшата лига не се е случвал никога, но в Чемпиъншип последните две срещи в Лондон завършиха 3:3 и 0:0.

Лестър – Манчестър Сити: Равенството е най-рядко срещаният резултат в това съперничество. Толкова рядко, че последното датира от 29 декември 2015 г. Оттогава, в 11 поредни срещи точките не са били поделяни.

Манчестър Юнайтед – Нюкасъл: При завръщането на Роналдо на „Олд Трафорд” очакванията са за разгромен успех на домакините. И статистиката ги подкрепя. Юнайтед спечелиха последните шест шампионатни мача, а равенство между двата тима в Манчестър не е имало от над шест години.

Саутхямптън – Уест Хям: „Светците” са вече с два хикса на сметката си, Уест Хям също записаха такъв. Но традицията не дава поводи за оптимизъм. Само два хикса в последните осем години (15 мача).

Уотфорд – Уулвърхямптън: „Вълците” са с три загуби по 0:1 и в тройката на изпадащите. Уотфорд биха Астън Вила в първия кръг и това е целият им актив. И тук равенството е рядко срещано – две в последните 12 срещи, но в началото на века имаше поредица от пет хикса един след друг.

Челси – Астън Вила: През миналия декември на „Стамфорд Бридж” мачът завърши 1:1. Но от 1957 г. не е имало два поредни равни мача между двата отбора в Лондон.

Лийдс – Ливърпул: През април Диего Йоренте подели точките с гол в 87-ата минута. На „Елън Роуд” с равенство са завършили над една четвърт от двубоите в историята на това съперничество.

Евертън – Бърнли: Има едно-единствено равенство в последните 15 мача и то не бе на „Гудисън Парк”. Там хикс не е бил регистриран от 1975 г., но всяка серия има своя край, нали?