"Всички отбори пред нас си смениха мениджърите, а ние още сме с нашия. През този сезон имаме добър шанс да спечелим титлата", обяви нападателят на Арсенал Тио Уолкът.

"Артилеристите" завършиха силно миналия сезон и това това повод за оптимизъм на английския национал, който вярва, че отборът може да сложи край на серията от повече от осем поредни години без трофей. "Всички отбори пред нас си смениха мениджърите, а ние още сме с нашия. Висшата лига е много трудна, винаги титлата се решава в последните няколко кръга. Ние трябва да вярваме в себе си. Завършихме миналия сезон с 11 мача без загуба, трябва да започнем следващия по подобен начин. Мисля, че можем да го направим", коментира Уолкът.

"Мениджърът вярва изключително много в нас, така че ние трябва да оправдаем доверието. Имаме много добър шанс да се борим за титлата през този сезон. Времето ще покаже дали ще дойдат нови попълнения, може би ще има промени. Кампанията е много дълга и ние сме изключително развълнувани от шансовете си", допълни голмайсторът на Арсенал. /БГНЕС