Мениджърът на Куинс Парк Рейнджърс Хари Реднап призна, че се интересува от Никола Анелка и би се радвал да го доведе в Западен Лондон, но само на разумна цена.

През януари тази година 33-годишният французин напусна Челси, за да отиде в китайския Шанхай Шенхуа, но заради неполучени заплати в момента се опитва да разтрогне с клуба. Уест Хем също е в борбата за подписа му, но Реднап е готов да опита късмета си.

„Той е играч, от който всеки би се интересувал“, заяви 65-годишният англичанин. „Мисля, че всичко в Китай приключи за него и сега е на пазара. Тогава обаче всичко зависи от теб, дали можеш да си позволиш такъв играч, дали цената му е разумна, дали можеш да се справиш с тях и най-вече дали той е в състояние да свърши работата, за която го вземаш.“

„Анелка е топ играч и със сигурност се интересуваме, но не съм сигурен дали можем да го вземем. Президентът на клуба познава хората от неговото обкръжение, така че знае повече детайли от мен. Всичко зависи от крайната цена. Ако тя е приемлива, Никола със сигурност ще подсили отбора ни“, допълни Реднап.