Хари Кейн е запазил нужното спокойствие, въпреки че отборът му не осъществи нито един входящ трансфер през това лято. Нападателят на Тотнъм също така не се притеснява, че се отлага завръщането на „Уайт Харт Лейн”, след като строителните дейности по съоръжението ще продължат още време и отборът ще играе на „Уембли”.

„Всички трябва да запазим спокойствие. Както и да погледнем, то планът за нов стадион е грандиозно събитие, което няма как да стане от днес за утре. Искахме да стане за една година, което щеше да бъде чудесно, но явно ще продължи малко по-дълго”, сподели Хари Кейн пред английските медии.

„Същото е и с трансферния прозорец. Не е нужно клубът да осъществява сделки, защото просто е времето да се правят такива. Трябва да закупим играчи, които ще ни помогнат да станем по-силни. През този трансферен период, аз лично не видях подобна възможност”, продължи голмайсторът на Мондиал 2018.

„Имаме чудесен състав, а същевременно запазихме и най-добрите ни играчи. Това е важното в този случай. Играем заедно от доста години и знаем как да го правим по най-добрият начин. Когато дойдат трудни времена, то ние знаем, че можем да си покрием гърбовете на терена, за  да успеем да постигнем целите си през сезона”, завърши Хари Кейн.

Нападателят на Тотнъм бе точен при успеха във втория кръг на отбора си срещу Фулъм с 3:1.