Звездите във Висшата лига на Англия получават огромни заплати, но са поставени на сериозно напрежение, което понякога вреди на менталното им здраве. Така смята футболистът на Уест Хем Михаил Антонио. 

Според него, в моментите, в които даден футболист не е във върхова форма, той е подложен на ужасен натиск от феновете, които само му се подиграват и сриват самочувствието му, което се отразява и на психиката.

"Представете си,ч е имате лош ден и не играете добре. Тогава хиляди хора ви се изсипват на главата и ви казват, че сте ужасяващ и не ставате за нищо. Да, има хора, които се изказват в защита, но огромната част са тези, които само се заяждат."

"Ако не играеш добре и отборът ти печели, никой не ти казва нищо. Но ако губи... Има огромен стрес във Висшата лига, футболистите искат да са във върхова форма във всеки един мач и това се изисква от феновете."

"Затова трябва да се обграждаш с хора, които знаят как да те извадят от такава дупка, ако попаднеш в нея. Организациите вече осъзнават колко е важно психическото здраве на играчите и все повече им помагат в тази насока", сподели Михаил Антонио.