Завърналият се във Висшата лига Фулъм няма да харчи много пари за селекция това лято, защото в отбора смятат, че вече са направили достатъчно инвестиции за трансфери. Тимът няма нужда да харчи много пари на трансферния пазар за футболисти, за да бъде конкуретен, смята спортният директор на клуба - Тони Хан.

Фулъм изпадна от Висшата лига на Англия през сезон 2018/2019 въпреки изхарчените 100 милиона паунда за играчи. Но сега се връщат веднага и Хан смята, че тогавашната инвестиция се е изплатила сега.

"Инвестицията, която направихме в нови попълнения тогава, е основната причина да се завърнем във Висшата лига само след един сезон. Ясно е, че тогава сме инвестирали в бъдещето. Знаете колко много клубове след изпадане от Висшата лига имат нови и нови проблеми, но ние не сме като тях, казва още щастливият началник.

"Чувствам се доволен в момента и заради клуба, защото няма да се налага да правим същото, каквото беше преди. Смятам, че отборът ни през новия сезон в Премиършип ще бъде почти същият. Няма да даваме нови 100 милиона, а може би съвсем дребни промени ще имаме в тима, доволен е Тони Хан.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.