Брендън Роджърс вярва, че неговият Лестър Сити има да извърви още път, докато стигне това ниво, което има в отборите на Ливърпул и Манчестър Сити. „Лисиците” заемат второто място, на десет точки зад лидера Ливърпул, но и „червените” са с мач по-малко. Лестър не скъси преднината, след като допусна загуба с 1:3 от Манчестър Сити, който е трети на точка зад отбора.


Както е известно, „лисиците” приемат убедителния лидер в класирането Ливърпул на 26-и декември в последен мач от Боскинг дей, а срещата може да я гледате по DIEMA SPORT 2, както и на онлайн-платформата PLAY DIEMA XTRA от 22,00 часа. Сайтът GONG.BG също ще следи мача на „Кинг Пауър Стейдиъм” за вас.


Сега за Роджърс и тима му предстои среща с новия световен клубен шампион – Ливърпул, където отново ще може да види докъде е стигнал неговия отбор в развитието си. „Това е пореден тежък мач за нас. Ливърпул е най-постоянният отбор за дълъг период на толкова високо ниво, но ние сме домакини и искаме да покажем истинското си лице. Това е голяма привилегия за нас и тест. Това е мач между първия и втория, така че всички в Лестър гледаме смело към него”, започна брифинга си преди мача на 26-и декември между двата тима Роджърс.

„Искаме да сме възможно най-добри и се надявам пред феновете ни, които зная, че ще ни помогнат, да им донесем радост. Имам чудесна визия къде се намираме и уважавам играчите си за израстването, което направиха в последните месеци. Ливърпул и Ман Сити са страхотна изходна точка за нас и знаем, че трябва да се подобряваме, за да се доближим до това ниво. Имаме шанс да победим Ливърпул, но трябва да сме на най-доброто си ниво. Втори сме и сме на полуфинал за Купата на Лигата, така че това показва, че показаното от нас е добре”, акцентира още Брендън Роджърс.