Хора от щаба на Тотнъм Хотспър са повече от притеснени, след като са научили, че Хари Кейн иска да напусне клуба. Разбира се, това желание на английския нападател ще се засили, ако успехите на „шпорите” що се отнася до печеленето на трофеи, продължи да бъде все така нулево.

Стрелецът на лондонския тим подписа нов дългогодишен контракт с отбора съвсем наскоро, като настоящият му ще свърши през лятото на 2024-а година. Кейн обаче е изпаднал в психически дисбаланс след поражението от Челси през седмицата (0:2), съобщава The Telegraph. Тотнъм продължава да е в Шампионската лига, след като е фаворит за продължаване. Причината е победата с 3:0 на „Уембли” срещу Борусия Дортмунд.

Въпреки това част от феновете продължават да не вярват, че отборът е способен да вземе каквато и да било купа през този сезон. Именно това е смутило хора от първия тим на Тотнъм, които смятат, че "десетката" на Тотнъм ще си стегне куфарите от Лондон през лятото на 2019-а година.

Английското издание твърди, че Даниел Леви ще се съгласи на продажба за своя нападател, само ако някой отбор предложи 125 милиона паунда за него.