Легедната на Манчестър Юнайтед Гари Невил разкритикува бившия си клуб за това, че няма ясно изградена стратегия за развитие на имиджа на клуба за разлика от градския съперник от Манчестър Сити. 

Gulliver/GettyImages
71 снимки

Невил изтъкна, че "червените дяволи" са допуснали митичния "Олд Трафорд" да изглежда като остаряващ стадион поради липсата на инвестиции в инфраструктурата от години насам. Бившият английски национал също така изтъкна, че клубът изглежда уморен не само извън терена, но и на него. 

"Юнайтед би трябвало да предоставят много по-големи възможности за забавлението и образование около стадиона си. Ходенете до "Олд Трафорд" би трябвало да е специално изживяване", започна бившият краен бранител. 

"Беше позволено на "Олд Трафорд" да изглежда изморен, отборът също, а липсват достатъчно инвестиции в инфраструктурата за освежаване на съоръженията. Ако се замислим, Сити постигнаха много повече с много по-слаби карти под ръкава. Юнайтед има големи възможности, но липсва амбицията". 

"Собствениците на Сити изглежда, че имат много ясна идея и визия за развитието на клуба. Тези на Юнайтед, от друга страна, не дават призначи, че имат ясна стратегия", завърши Невил.