Уулвърхемптън и Тотнъм завършиха 1:1 в мач от 15-ия кръг на Висшата лига. Танги Ндомбеле (1) вкара за гостите, Роман Сес (86) се разписа за "вълците". За "шпорите" това бе 11-и гол, отбелязан в първата минута в историята на Висшата лига. Повече има само Челси - 12. Равенството остави Тотнъм извън топ 4, на 6 точки от лидера Ливърпул.
"Шпорите" поведоха още в 58-ата секунда на двубоя. След ъглов удар топката стигна до Бен Дейвис, който я върна към Танги Ндомбеле и той с хубав удар от границата на наказателното поле направи безпомощен вратаря на домакините Патрисио за 0:1.
 
"Вълците" отговориха с удар на Даниел Поденс в 12-ата минута, но в него нямаше достатъчно сила и Уго Лорис улови с лекота. Две минути по-късно Регилон засече с глава остро центриране, но топката мина над вратата на домакините. Пред Роман Сес се откри добра възможност да обстрелва стража на "шпорите" от фаул в 18-ата минута, но ударът му се спря в стената.
 
Уулвс пропиля златен шанс за изравняване в 28-ата минута. 18-годишният Фабио Силва се вряза в защитата на "шпорите" и засече центриране по земя в наказателното поле, но топката се спря във външната страна на мрежата. Добрата игра на домакините постави отново на изпитание Уго Лорис в 40-ата минута, когато Даниел Поденс посрещна избита топка в наказателното поле, но не успя да преодолее опитния страж на Тотнъм. 
 
Минута след почивката Фабио Силва падна в наказателното поле след единоборство с Ерик Дайър и реферът Пол Тиърни реши да прегледа ситуацията чрез VAR. Повторенията обаче не убедиха арбитъра, че има основания да даде дузпа за "вълците".

Страхотен пробив на Педро Нето отляво в 59-ата минута завърши с остро центриране, което доведе до напрежение в защитата на "шпорите". След няколко рикушета топката се озова при Фабио Силва, но Уго Лорис се хвърли в краката му и предотврати опасността. Домакините продължиха да са по-активни и в 66-ата минута Невеш отправи опасен удар, но защитник сложи крак на пътя на топката и тя излезе в ъглов удар. Две минути по-късно и Педро Нето опита късмета си, но шутът му бе блокиран. Грешка на Сон в 80-ата минута прати топката в краката на Невеш, но дистанцията до вратата на Тотнъм бе доста голяма и Лорис не бе затруднен.

 
Натискът на Уулвс най-накрая даде резултат в 86-ата минута. Роман Сес отклони с глава центриране от корнер на Нето в далечния ъгъл и за Уго Лорис не остана нищо друго, освен да извади топката от мрежата. 
 
Дълбоко в добавеното време перфектно центриране на Педро Нето бе пропиляно от Фабио Силва, а с това и шанса Уулвс да отмъкне трите точки.   
 
УУЛВЪРХЕМПТЪН - ТОТНЪМ 1:1
 
0:1 Танги Ндомбеле (1)
1:1 Роман Сес (86)
 
УУЛВЪРХЯМПТЪН: 11. Патрисио, 22. Семедо, 16. Коуди, 27. Сес, 5. Марсал, 28. Моутиньо, 8. Невеш, 10. Поденс, 37. Траоре, 17. Фабио Силва, 7. Нето
 
Мениджър Нуно Ешпирито
 
ТОТНЪМ: 1. Лорис, 15. Дайър, 6. Санчес, 33. Дейвис, 2. Дохърти, 8. Уинкс, 5. Хойберг, 3. Регилон, 28. Ндомбеле, 7. Сон, 10. Кейн
 
Мениджър Жозе Моуриньо
 
Съдия Пол Тиърни
 
Жълти картони: Хари Уинкс (45, Т), Роман Сес (47, У), Коуди (58, У), Нелсон Семедо (69, У)