Вратарят на Ливърпул Симон Миньоле направи доста любопитно изказване по повод загубения финал за Купата на Лигата. Белгиецът заяви, че трябва първо да изгледа отстрани ситуацията, при която Фернандиньо му отбеляза, преди да каже дали има вина за попадението.

Двубоят на „Уембли“ завърши при 1:1 в редовното време, а след като в последвалите продължения не паднаха други голове, всичко се реши с изстрели от бялата точка, при които Сити надделя с 3:1. Феновете на „червените“ видяха някои отлични спасявания от Миньоле, ала със сигурност ще му търсят сметка за гола на Фернандиньо в 49-ата минута.

Самият страж обаче отказа да дава крайни оценки за представянето си. „Дали имам вина за гола? Твърде е рано да се говори за това. Не съм гледал ситуацията на запис, но ще я анализирам както го правя винаги“, коментира Миньоле.

„Когато изиграеш финал и го загубиш, си преалено разочарован, за да го обсъждаш трезво. Ще се опитаме да обмислим всичко в следващите дни, нуждаем се от добър анализ. Трябва също така да се вдигнем бързо, понеже в сряда ни чака нов мач.“

„Длъжни сме да останем единни, макар че когато загубиш финал, всеки си мисли само за това. Това е нормално. Не ни е лесно, но трябва да играем на ниво, за да сме сигурни, че ще вървим добре във Висшата лига и Лига Европа“, добави Миньоле.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS