Нападателят на Ливърпул Садио Мане хвърли в коша за боклук спекулациите, че атакуващото трио на мърсисайдския тим страда от липсата на хармония. Футболните критици побързаха да обвинят формата на Мане, Роберто Фирмино и Мохамед Салах през този сезон, като главната причина бе по време на мача с Тотнъм (2:1). В срещата с лондонския тим при една ситуация Мане можеше да подаде надясно към Салах, който бе абсолютно сам, но вместо това сенегалецът продължи към Наби Кейта, който стреля, но Ворм отрази удара.

Мане и Салах комбинират непрестанно преди да отбележат попадение през този сезон, като са създали най-много шансове един за друг от всяко едно дуо във Висшата лига. 26-годишният халф потвърди, че е в невероятни отношения със своите колеги в атаката на „червените” в програмата за мача на тима с Челси от седмия кръг във Висшата лига.

Мачът с лондонския тим е в събота от 19,30 и можете да гледате на живо по DIEMA SPORT, а винаги може да се доверите и на онлайн платформата PLAY DIEMA XTRA.

„Това са нормални ситуации на терена, след като си футболист. Хората си казват: „Ей, ти можеше да подадеш”, но това е нещо, за което аз никога не мисля. При нас винаги ще има критики и сочене с пръст, но аз съм фокусиран върху моя отбор и това как да спечелим следващия мач. Винаги е нужно да взимаш правилните решения и да дадеш най-доброто за тима си. Не мисля за това кой ще вкара или дали аз трябва да го сторя”, каза сенегалското острие в отбора на Юрген Клоп.

„Винаги отборът е най-важното нещо. Без значение дали съм аз или някой друг. Аз винаги празнувам головете си или асистенциите, копирайки моите съотборници. Обичам ги и честно ви признавам, че никога не мисля кой ще вкара. За мен отборът е всичко”, сподели Садио Мане.

Бившият футболист на РБ Лайпциг и Саутхемптън има четири гола за Ливърпул през този сезон, докато Салах и Фирмино имат по три попадения в сметката си.