Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана доволен от успеха с 4:0 над Саутхемптън, но отправи и заабележки за играта на мърсисайдци в защита.

30 снимки

“През миналия сезон ни липсваше стабилност. Проблемът беше в това, че в много ранен етап от кампанията се оказахме шокирани, защото не можехме да играем футбола, който искахме. Намерихме решение и го направихме достатъчно бързо, за да се класираме за Шампионската лига”, заяви Клоп. 

“Дългата подготовка преди настоящия сезон със сигурност ни помогна. Поработихме над доста неща и отново сме на нивото, на което знаем, че можем да поддържаме. Честно казано, не съм доволен, че днес допуснахме доста положения пред вратата ни. Хубаво е, че Алисон прави фантастични спасявания, но със сигурност съперникът не трябва с лекота да излиза очи в очи с него”, добави още той. 

“Много е важно да сме максимално концентрирани в защита. Няма винаги да вкарваме поне по два гола на мач, за да сме спокойни. Но аз ще съм щастлив да побеждаваме и с по 1:0”, каза германският специалист.