Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Уес Браун твърдо вярва, че е напълно възможно "червените дяволи" да привлекат звездата на Тотнъм Хари Кейн още през лятото. 

Нападателят започва да губи търпение от липсата на трофеи за "шпорите" и според много английски издания, голаджията желае да заиграе в по-голям клуб. 

Gulliver/GettyImages
60 снимки

Според бившия защитник на Юнайтед е крайно време английският национал да напусне лондонския тим и да помисли за себе си. 

"Хари даде много на Тотнъм и феновете не могат да го отрекат. Той вкара доста важни голове, превърна се в истински лидер за тях и смятам, че е дошло времето, в което Кейн да си тръгне. Той е феноменален нападател и заслужава да играе за топ отбор. Този човек трябва да побеждава редовно и да печели най-големите отличия във футбола", коментира Браун.

"Като всеки фен на Юнайтед и аз бих се радвал, ако футболист от  подобна класа се озове на Олд Трафорд, ще е просто чудесно. Вярвам, че Манчестър Юнайтед може да даде страшно много на Хари и взаимно можем да си помогнем. Няма  да е никак лесно да го привлечем, тъй като ще е нужно да се справим с най-големите в световния футбол, но ръководството поне може да опита. Всеки нормален  привърженик на най-великата игра ще иска Кейн в отбора си и аз тайно се надявам, че  през следващия сезон той ще играе в Манчестър Юнайтед“, добави той.