Новият мениджър на Челси Жозе Моуриньо заяви, че все се чувства много Специален.

Напоследък бившият треньор на Реал Мадрид е подложен на доста атаки в Испания, но това очевидно не му влияе. Затова той реши да припомни как точно се роди прякорът му "Специалния".

"Това си е мой израз. Когато дойдох в Челси и казах, че съм специален, защото спечелихме Шампионската лига с Порто. За да си шампион, ти трябва много специален талант. Да си Специален ти помага да изразиш качествата си, да бъдеш добре със себе си във всяко едно предизвикателство, което минаваш. Само така може да си успешен и шампион повече от веднъж", каза той.

"Не си Специален, когато не печелиш, но аз печеля! Може би, не съм най-добрият треньор на света, но не мисля, че има по-добър треньор от мен. Не бих искал да ме наричат легенда, но имам страхотна история, която е трудно да се сравни. Смятам се за страхотен треньор. Имах много тежки години, но следващите ми ще бъдат най-важните. Не празнувам много титлите, които печеля, защото не искам да имам чувството, че това ще е последната ми титла. Мисля, че това да бъда шампион се получава естествено при мен", каза Моуриньо. /БГНЕС