Мениджърът на Кристъл Палас Иън Холоуей не прие никак добре действията на Арсен Венгер, който публично заяви, че се интересува от звездата на втородивизионния тим Уилфрид Заха.

Атакуващият футболист е считан за може би най-големия талант на Острова и още от сега за подписа му се води жестока битка. Във вторник наставникът на „топчиите“ открито съобщи, че нападателят със сигурност попада в плановете му за селекция през януари.

Президентът на Палас Стийв Париш обаче отвърна, че клубът няма интерес да се разделя с наскоро дебютиралия за английския национален тим Заха, а Холоуей далеч не бе толкова тактичен. „Той (Венгер – б.р.) защо си позволява да говори за играчите ми? Така не се играе“, избухна ексцентричният специалист.

„Определено ще го потърся по телефона, защото не мисля, че той постъпи правилно. Венгер не подходи с уважение. Показа тотално сбъркан етикет. Уилф е важна част за нас през този сезон – договорът му е толкова железен, че другите могат само да подсвирнат. Той няма да си тръгне – каквато и да е цената – през януари“, отсече Холоуей.