Появиха се кадри на бившия световен шампион на UFC в тежка категория Франсис Нгану, който удря подложките и прави други чисто боксови тренировки, преди потенциален кросоувър сблъсък с Тайсън Фюри.

Фюри и Нгану са свързвани с битка повече от година, след като Кошмара излезе на ринга и се изправи срещу Фюри след победата му с нокаут над Дилиан Уайт миналия април.

Въпреки че имаше много слухове и спекулации, едва през изминалата седмица надеждни източници съобщиха, че преговорите са в напреднал етап, като уважаваният журналист по бойни спортове Ариел Хелуани твърди, че двубоят ще бъде обявен „много скоро“.

След тези новини беше съставена компилация, състояща се от почти всички съществуващи кадри от тренировките на Нгану по бокс. Бившият шампион от UFC има репутация на един от най-силните играчи в историята на ММА и е спечелил с нокаут с ръце 12 от своите 17 победи, така че няма съмнение, че той има силата да се съревновава с всеки топ тежка категория в света на бокса.

Човек обаче би си представил, че той ще се провали в областта на скоростта, техниката и липсата на опит на ринга, особено срещу боец, който е толкова опитен и завършен като Фюри. Предполага се, че Циганския цар срещу Нгану ще се състои през октомври и без съмнение ще генерира огромни суми и ще има голям търговски успех. Въпреки това, не може да се отрече, че изборът на Фюри да отиде към демонстративен мач, докато на масата има шанс за обединяващ бой за всички титли в категорията срещу Олександър Усик е много разочароващо за феновете.