Тайсън Фюри продължава с претенциите си за хибриден бой с Франсис Нгану и иска боксовата легенда Майк Тайсън да бъде съдия на срещата. Циганския цар е шампион в тежка категория на WBC, а Нгану оваканти титлата си в тежка категория на UFC, след като разтрогна контракта си с компанията. Камерунецът е пред дебют в бокса, но Фюри поддържа идеята си за хибридна битка.

Още миналия април, когато Фюри нокаутира Дилиън Уайт, за да защити титлата си, предложи смесен бой срещу Нгану. Тогава двамата се прегърнаха на ринга и позираха за камерите. Сега, когато Нгану вече не е обвързан с UFC, подобна битка може да бъде организирана много по-лесно.

„Франсис Нгану, искаш да спечелиш големи пари, момче? Ела и виж Циганския цар и нека да направим голям, голям бой между две от най-страшните момчета на планетата“, каза Фюри пред Seconds Out. „Нека да го направим пикантно, в клетка, хибридно и да вземем Майк Тайсън за съдия“, допълни Фюри.

Циганския цар се готви за обединяващ титлите в тежка категория мач с Олександър Усик. Все още обаче договорка за битката няма.