Конър Макгрегър заплаши звездата от UFC Том Аспинал, че ще го убие. Това бе реакцията на ирландеца на думите на Аспила, че не се интересува от завръщането му на ринга. Макгрегър ръководи отбор в риалити шоуто Ултимейт Файтър, като съперник е тима на Майкъл Чандлър. В края на това предаване ще е първата битка при завръщането на Макгрегър на октагона. Той не се е бил откакто счупи крака си срещу Дъстин Порие.

Макгрегър има само една победа от 2016 г. насам, но остава едно от най-големите имена в ММА. Според Аспинал ирландеца си е изпял песента и не го интересува завръщането му.

„Честно казано, не съм толкова заинтересован от тази битка. Все пак ще го гледам, но Макгрегър хич не ми е интересен вече. За мен има много по-вълнуващи битки от тази. Битката в тежка категория, която предстои в картата на Лондон с Леон Едуардс, мога да седя тук и да изреждам и други по-интересни битки цял ден. Има още 20 битки, които ме интересуват повече. Ще гледам ли Макгрегър? Да, но ако двубоят бъде отменен, няма да се разстроя за това“, обяви Аспинал.

Тези думи вбесиха Макгрегър, който написа два остри туита, които в последствие изтри.

„Лентяй! Кажи сайонара на сделката си с Gym King. Ще те уморя от глад и ще те убия. Скапан неуважителен х*й. Никога повече не произнасяй името ми с неуважение. Картофена глава. Запази коментарите си за себе си, плъх“, написа Макгрегър.

На хартия Макгрегър срещу Чандлър е изключително интересна битка и без съмнение ще се окаже доходоносна. Но след последователни загуби срещу Дъстин Порие и преди дългото прекъсване, бившият шампион в две категории е под огромен натиск да спечели, за да стане отново популярен в организацията. Той пристигна в Лас Вегас, за да започне снимките миналата седмица и беше видян да влиза в UFC Apex в четвъртък.