Конър Макгрегър се разгневи много на Канело Алварес и го нарече "малка рижава наденица“. Последната война на думи между двамата започна при загубата на Кейти Тейлър от Шантел Камерън миналия уикенд.

Макгрегър присъстваше, за да подкрепи сънародничката си, но журналистите го питаха за Канело и дали би се изправил срещу мексиканеца. Не беше изненада, че звездата на UFC беше уверен в победата си над боксьора.

 „Аз съм левичар, Джон Райдър беше левичар, Били Джо Сондърс беше левичар. Виждал съм методи, виждал съм неща, които бих направил, и знам, че той чака. Бих се бил с Канело без проблем. Няма проблем“, обяви Макгрегър.

Въпреки увереността на Макгрегър, Канело е господар в супер средна категория, като победи Сондърс през 2021 г. и победи Райдър в последната си битка по-рано този месец, за да запази световните си титли. Той беше попитан за коментарите на Макгрегър при откриването на фигурата му в музей на восъчни фигури в Мексико Сити.

„Истината е, че не съм видял какво каза, защото в момента нямам социалните мрежи на телефона си, но ще го победя с една ръка зад гърба си.“

Макгрегър бързо отвърна, публикувайки онлайн: „Канело, малка рижава наденица. Бих те победил БЕЗ РЪЦЕ. Не забравяй.“

Промоутърът Еди Хърн може да бъде ключът към двубоя между двамата, тъй като работи и с двамата. ММА асът не се е бил, откакто счупи крака си срещу Дъстин Поарие през 2021 г. Но той е готов за завръщане със сблъсък срещу Майкъл Чандлър в процес на разработка и това може да се случи по-късно тази година.