Бившият шампион в две категории на UFC - Конър Макгрегър, ще идва скоро в България. 
 
“Здравейте, България! Имам голяма изненада за вас! Пристигам скоро в България. Много се вълнувам да споделя това с вас. Знам, че и вие се вълнувате! Нямам търпение да вдигнем чаши заедно и да покажем на света от какво сме направени!”, заяви суперзвездата в бойните спортове.
 
Според някои визитата му е свързана с марката уиски, зад която стои той. Представители на екипа, който ще доведе Конър в България, споделят следното: "Създаваме общество на Конър Макгрегър в България и сме сигурни, че това ще бъде нещо, което ще ви впечатли".
 
Макгрегър е не само един от най-популярните и успешни ММА бойци за всички времена, но и е един от най-скъпоплатените спортисти на планетата. Неговите двубои чупят редица рекорди - битката му с Хабиб Нурмагомедов през 2018-а генерира рекордни печалби за UFC.
 
Година по-рано ирландецът дебютира и в професионалния бокс. Двубоят му с живата легенда на бокса Флойд Мейуедър е на второ място във вечната класация за най-гледаните платени боксови мачове в историята на PPV събитията.