Томи Фюри се е подготвил за двубоя с KSI много добре и се намира в сензационна форма. Непобеденият боксьор с резултат 9-0 се изправя срещу звездата от YouTube, музиката и бокса KSI в събота в Манчестър.

И Фюри изглежда е във формата на живота си, тъй като позира топлес, за да покаже сензационната си телесна трансформация. Той написа под публикацията: "9-седмична трансформация... едно нещо за мен - не оставям камък необърнат. Никога."

Годеницата му Моли-Мей Хейг коментира: "Абсолютно безумно." По-малкият брат на Тайсън Фюри приключи тренировъчния си лагер за двубоя. 24-годишният британец се включва в двубоя, след като победи 26-годишния съперник на KSI Джейк Пол с разделено решение в мача им през февруари.

Той призна, че след победата е напълнял с три килограма, като се е натъпкал с чийзкейк и нездравословна храна на стойност 300 паунда. Но е очевидно, че за Фюри не е било проблем да се върне в бойна форма, тъй като се готви да намали теглото си, за да се изправи срещу KSI.

Въпреки зашеметяващата му трансформация, 30-годишният KSI отвърна на удара: "Ще бъде много по-забавно, когато го нокаутирам".

Фюри пристигна в Манчестър пълен със самочувствие като обяви, че може да победи KSI дори и след пиянска вечер. „Тези момчета наистина не ме призовават да се развивам до нивото на световен шампион. Аз съм на ниво над тези момчета. Мога да победя KSI и след 15 литра бира. Буквално мога да се разхождам по кръчмите цял ден, да се бия с него през нощта и пак да го победя. Ако се бием 100 пъти, ще го победя 100 пъти“.