KSI иска сензационно да повиши залозите за своя мач с Томи Фюри - с огромен залог от 1 милион паунда. Ютубърът, превърнал се в боксьор, се сблъсква с по-малкия брат на шампиона в тежка категория Тайсън Фюри в нетърпеливо очаквана битка следващия месец.

Сензацията в социалните медии KSI - с истинско име Оладиге Олатунджи - влиза в сблъсъка си с Томи Фюри като голям аутсайдер. Но да се каже, че той е пълен с увереност преди битката в Манчестър, би било подценяване.

По време на предаване на живо с Ейдин Рос, той каза: „Опитвам се да сложа един милион за моя победа.“ KSI бързо разкри, че букмейкърите може и да не му позволят да залага на себе си. 30-годишният боксьор и рапър каза: „Първо, много от агенциите, където се опитвам да заожа тази сума, просто не ми позволяват. Те са като максимум 5 хиляди. Мога да залагам на себе си“.

„Така че, да, мисля, че ще трябва да опитам да намеря начин да го направя чрез хора или не знам как. Но тогава е просто странно, така че сякаш не знам дали искам да го направя или просто да го оставя“.

Бившата звезда на Острова на любовта Фюри започва битката си с KSI на фона на победа с разделно съдийско решение над Джейк Пол през февруари. И той се надява, че разрушаването на KSI ще сложи край на боксовата сцена на инфлуенсърите веднъж завинаги.

„Това е моят план за тази година. Искам да сложа край на ютубърите в бокса в рамките на дванадесет месеца. Това е планът ми. Така че ще видим. Не знам. Приемам го една битка наведнъж. Всички тези момчета са еднакви за мен. Няма нито един, който да се откроява от останалите. Всички са еднакви. Така че всеки може да го получи. Не се притеснявам. Свикнал съм да раста, биейки се срещу правилни боксьори. Тези момчета са малко шега.“