KSI ще носи протектор на зъбите на стойност "над 40 000 паунда", когато се бие с Томи Фюри този уикенд. Превърналият се в боксьор YouTuber и рап певец ще се изправи срещу по-малкия брат на Тайсън Фюри в главното събитие на "Prime Card" на Misfits Boxing в събота вечер в Манчестър, Великобритания.

Когато KSI излезе на ринга, той ще носи това, което се описва като "най-скъпият предпазител на зъбите в света". Фирмата за спортна стоматология SAFEJAWZ е изработила ръчно това изделие. Преди това те са работили с KSI и за битките му с Джо Уелър и Логан Пол. Твърди се, че последното им сътрудничество е оценено на "над 40 000 паунда".

Това е така, защото предпазителя е покрит с диаманти с висока чистота и 24-каратов златен лист. Освен това предпазителят за уста има редица поръчкови дизайнерски и технически характеристики.

На обща стойност почти четири карата, предпазителят за уста включва 108 диаманта с висока чистота GVS. Те са добити по етичен начин чрез член на Съвета за отговорно производство на бижута.

За перфектното вграждане на диамантите и златните листове в предпазителя за уста са били необходими "много часове работа", което обуславя и изключително високата му стойност.