Големият боксов двубой на KSI и Томи Фюри от Misfits Boxing ще бъде показан на живо в кината. Двойката залага на репутацията и непобедените рекорди следващата събота в Манчестър. Логан Пол също участва в съпътстващия двубой в ожесточен мач срещу ММА звездата Дилън Данис.

DAZN pay-per-view е толкова мащабно, че киносалоните в Обединеното кралство ще показват събитието. А феновете, които не са доволни от цената на PPV от 19,99 паунда, направо заобичаха новината, като един от тях заяви: "Това е ОГРОМНО." Друг добави: "Добре, но това е ГЛУПОСТ." Друг пък се съгласи: "Светая светих". Трети каза: "Невероятно".

24-годишният Томи Фюри влиза в двубоя, след като победи 26-годишния Джейк Пол с поделено решение в Саудитска Арабия. Но 30-годишният KSI реши да се откаже от хитовия двубой с Пол, за да се опита да довърши започнатото от американеца. Той заяви пред Fred Talks Fighting: "Не бих дал никакъв шанс на Томи Фюри. Няма шанс, няма смисъл. Буквално защото Джейк Пол се биеше с него и загуби, е единствената причина да се бия с Томи Фюри след няколко седмици. Исках да се бия с Джейк Пол, той се отказа, така че си казвам: "Готино, просто ще се бия с човека и ще победя този от когото си загубил, а после какво. Това е мач."