Звездата на Манчестър Сити Ерлинг Халанд за малко да провали боксовия мач между KSI и Томи Фюри. Сензацията на социалните мрежи се сблъсква с бившия участник в „Острова на любовта“ в Манчестър в събота вечер.

Но неотдавнашният му видеоклип за колаборация с новото рекламно лице на напитката "Прайм" Халанд почти провали сблъсъка му с Фюри. KSI - с истинско име Оладжиде Олатунджи - едва не остана с разбит нос от норвежкия голмайстор, докато снимаше рекламно клипче с него. Някои от ударите на 23-годишния футболист бяха опасно близо до това да ударят KSI в лицето и потенциално да провалят двубоя му с Фюри.

KSI си спомни за срещата по време на участието си в подкаста That Peter Crouch, като каза: "О, Боже мой. Бях на косъм. Направо се бях наср.л, защото той знае как да удря силно. Това е различно. Както знаете, когато сте с приятелите си и те ритат топката? Може да е трудно, но не е като на професионално ниво. Хааланд беше там и просто се опитваше да ме удари от воле, като професионалист, докато аз съм на вратата. А аз съм там и си казвам: "Братле, имам мач като след месец. Ти луд ли си? Какво правиш? Просто гледах да не съм на пътя на топката."

KSI влиза в сблъсъка си с Фюри на гърба на несъстоялия се двубой със самопровъзгласилия се милионер Джо Фурние. 30-годишният ютубър е огромен аутсайдер в началото на двубоя, но е категоричен, че ще спре Фюри в рамките на четири рунда.

"Просто ще застана там и ще се бия с него, Джейк Пол избяга от комбинациите на Томи; аз няма да избягам, ще стоя в средата на ринга и ще се бия с него. Гледал съм боя на Фюри и Пол много пъти, всеки ъгъл на забавен кадър, всяка позиция, всяка малка подробност, която трябва да знам, за да победя Томи Фюри. Томи има някои определени комбинации, които обича да прави, в които е доста добър и ние внимаваме за това“.