Бившият световен шампион в тежка категория Дионтей Уайлдър отправи послание към феновете, както и към британския си противник Антъни Джошуа. Уайлдър (43-2-1, 42 нокаута) обещава скоро да се завърне на ринга, тъй като е минала повече от година от последния му бой. Твърди, че е най-заинтересован от битка с Джошуа (26-3, 23 нокаута).

„Антъни, чуваш го от първоизточника. Аз съм тук, готов съм. Чух промоутъра ти Еди Хърн да заявява, че уж не знае дали искам да продължа кариерата си, или не. Е, аз искам да се бия с теб. Мисля, че не може да се стигне до катастрофа. В края на краищата, ако никога не се срещнем на ринга, това ще бъде огромна катастрофа. Длъжни сме да се бием и да оставим следа в историята“.

„Хората често си спомнят и съдят за великите класически битки“, продължи Уайлдър. „Искам нашият сблъсък да бъде една от тях. За да постигнем това, просто трябва да се срещнем на ринга. Най-глупавото нещо, което съм чувал от хората, е, че все още не си готов за този двубой. Не вярвам в това. Вярвам, че си готов. Надявам се, че си готов. Мисля, че си готов. Нека го направим. Само аз и ти. Да напишем история заедно. Очаквам с нетърпение да те чуя. Скоро ще се свържа с вас“.