Томи Фюри се зарече да сложи край на ютубърите в бокса, като победи KSI и Джейк Пол. Звездата от риалитито Лов Айлънд нанесе първото поражение на превърналия се в звезда на социалните медии Джейк Пол през февруари. Но 26-годишният американец избра да се откаже от реванш, за да се завърне на 5 август в Тексас срещу бившата звезда на UFC Нейт Диас.

Така че братът на Тайсън Фюри прие ново предизвикателство. Двамата с KSI са решили да насочат вниманието си един към друг, като продължават разговорите за бой. Пол заяви, че ще търси реванш със своя знаменит боксов съперник следващия февруари, точно една година след загубата му с разделно съдийско решение в Саудитска Арабия.

Така че това попада точно в 12-месечния план на Фюри да нокаутира новата училищна кросоувър боксова ера, която е приета с различни емоции.

„Всички знаят какво следва за мен, това се обсъжда в момента“, обяви Томи Фюри пред „Скай Спорт“. „Надявам се, че ще успеем да прехвърлим тази битка с KSI и ще приключа друг ютубър. Това е планът ми за тази година. Искам да сложа край на ютубърите в бокса в рамките на 12 месеца“.

„Така че това е моят план. Всички тези момчета са еднакви за мен. Няма нито един, който да се отличава от останалите. Всички са еднакви. Така че всеки може да го получи. Не се притеснявам. Свикнах да растат, биейки се срещу правилни боксьори. Тези момчета са една голяма шега.“

KSI беше за последно на ринга през май в това, което се оказа пародия, след като случаен, но непозволен удар с лакът нокаутира Джо Фурние. Победата му бе отменена. Рапърът и ютубър сега се цели в бой с Томи Фюри.

„Казах ви моя списък. Джейк Пол вече е отстранен, KSI е следващият. Тогава от това, което видях онзи ден, Джейк Пол ще си го търси отново през февруари. Слушай, щастлив съм. Щастлив съм, че тези битки продължават.“