Феновете на KSI се подиграват на Томи Фюри, след като прави шокиращ гаф във видеоклип в TikTok. Звездата от "Островът на любовта" стана обект на много шеги, след като е обърка френското и датското знаме.

Фюри се готви да се изправи срещу KSI в Манчестър този уикенд в главното събитие на премиерната карта на Misfits Boxing. Във видеоклип за страницата на промоцията в TikTok Фюри направи тест колко познава националните флагове по света. За да отговори на всеки въпрос, той трябваше да премести главата си към правилния флаг, докато имената на държавите се появяваха на екрана.

Фюри се справяше добре, докато не го помолиха да разпознае датското знаме, което се появяваше заедно с френското. За нещастие на 24-годишния боксьор, той премести главата си към знамето на Франция и сбърка за забавление на привържениците на KSI.

"Някой не познава знамената", коментира един от феновете. Друг също добави: "Да се надяваме, че боксът му е по-добър от географията“., Трети написа: "Томи има късмет, че е боксьор“.

Двубоят на KSI и Томи Фюри ще бъде водещият в събота вечер, а Логан Пол ще се изправи срещу Дилън Данис в съпътстващото основно събитие.